Ambrosia - Willems Kaas & Nootzaak

Ambrosia

Ambrosia Honing / Kruidenwijn Rood

Rode Ambrosia Honing / Kruidenwijn is gemaakt van een volle wijn. Aan deze wijn hebben wij naast Nederlandse lindehoning en Propolis diverse kruiden toegevoegd. Zacht van smaak, heerlijk om te drinken als aperitief of voor het slapen gaan. Trek in overheerlijke Glühwein? In de wintermaanden is deze wijn bij uitstek geschikt om te verwarmen. De kruiden in de Ambrosia Rood komen dan het meest tot zijn recht. Ambrosia Rood is ook zeer geschikt om als kookwijn in de keuken te gebruiken, bijvoorbeeld met stoofpeertjes! Drink de Ambrosia Rood bij voorkeur op kamertemperatuur. Alc. 12% vol.

 

Ambrosia Honing / Kruidenwijn Wit

Witte Ambrosia Honing / Kruidenwijn is gemaakt van een heerlijke witte wijn, verrijkt met Nederlandse lindehoning. De toevoeging van een uitgebreid assortiment kruiden en specerijen zorgt voor de kruidige en pittige smaak. Op kamertemperatuur komt de heerlijke smaak van de Ambrosia Wit het best tot zijn recht, zomers kan hij echter ook lekker gekoeld gedronken worden. Ook als kookwijn te gebruiken. Alc. 12% vol.

 

Ambrosia Honing-Gemberwijn

Dit is een witte wijn waaraan gember en lindebloesemhoning is toegevoegd. Deze combinatie geeft de wijn een heerlijke frisse smaak. Zowel geschikt als aperitief of als dessertwijn. Bij voorkeur koel serveren. Alc. 11% vol.

 

Honing / Cranberrywijn  en  Honing / Vlierbessenwijn

Nieuw in ons Ambrosia assortiment zijn de Honing Cranberrywijn en de Honing Vlierbessenwijn! Alc. 12% vol.